Aiyya..!!

Bismillah Ar-Rahman Ar-Rahim..

semalam..ada sahabat ana berikan satu message yang menarik untuk orang lain..tapi bukan untuk ana..messagenya berbunyi lebih kurang begini... :

akhuna :

"..dah lama tak tengok anta tulis entri tentang perkahwinan, isu cinta dan yang sewaktu dengannya..bila lagi nak tulis..ana ada baca bab ikhtilat, fiqh of love dan lain-lain..tapi itu dah lama..."

ana terpaksa jawab kat sini :

blog ni bukannya blog pasal orang kahwin atau pasal cinta-cinta ni..hehe..tapi sekiranya diperlukan untuk menulis tentang isu tersebut, ana akan cuba ambil masa untuk menulisnya...tapi, bukan sekarang..nanti-nanti lah..kalau nak lebih tahu tentang masalah remaja dan persoalan berkaitan, sila layari blog akhuna abu saif...

wassalam..

3 comments:

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

aiyya!!! haha... permintaan drpd peminat tu... :P

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

ada ke camtu...ishk..blog dia tu lagi la ramai pengunjung..

Badrul Aini Sha'ari said...

salam perjuangan...

mne ade, blog ana taklah segempak blog ni...ilmiah, ade kartun2 comey cm tuan die... :P