Hibernasi...!!





THE ORIGIN OF SILENCE...~

saya sekarang sedang struggle untuk exam yang akan datang dan yang dah terlepas masa cuti sebulan di rumah..kuatkan tekad..!! kawan-kawan..doakan saya berjaya dalam exam yang markahnya walaupun kecil, namun bermakna buat saya dan ummah...sekiranya saya tak berjaya, bermakna saya gagal menjadi doktor, dan apabila gagal menjadi doktor, saya tidak akan dapat bersama ummah(pesakit-pesakit).. :) doakan saya kalian..! dan maaf sekiranya msg-msg kalian tidak bersambut...sambil-sambil tu, jom dengar lagu ni sampai habis..semangatnya..!!

wassalam..


Dr. Abduh insyaAllah..

15 comments:

Anonymous said...

cewwah lagu.semangat seyh.smoga berjaya dlm exam!!chayyok pakcik abduh..!!

ain said...

smoga terus bjaya..otak cekap pick up dn sentap mcm awk tkkn la tak bjaya!ni lagu team medical dragon kan?tentang pembedahan dan kumpulan bedah yg diketuai oleh dr.asada..nak jadi mcm dr.asada ke dr.abduh?

Anonymous said...

aku rs ko takkan berjaya spnuhnya kalau ko tak kawin..sbb study sorg2 ni tk best.nak tak aku carikantuk ko?tgk mcm aku,pointer sentiasa up je.istri bg dorongn.sronok abduh!provoke ko nih.bukan promote.

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

klau diizinkan Allah..jadilah sy dr.asada yg kedua..yargghh..!!kuatkan semangat..

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

lagu team medical dragon..album khas..walaupun tak minat cerita2 korea jepun nih..tapi,akhirnya tewas jugak dgn cerita "team medical dragon "nih...lagipun ni cerita pasal kedoktoran..sape tak minat..

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

anonymous..

tak payah susah2 carik..Allah dah carik dah..cuma tak tahu siapa..bagaimana..

dan belum tentu kahwin naik pointer..hehe..ada je yg kandas..tapi,sy tetap menyokong anda..huh?!boleh baca artikel sy yg bertajuk di jalan ini aku bernikah?...u'll get my stand stated there..

bestnya lagu..jom dengar..

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

menunggu rumaisha' the second...sahabiah Rasulullah yang paling mahal "MAHAR"nya..bukan harta menjadi mahar..tetapi Islamnya Abu Thalhah...~

kisahnya boleh dibaca di :

http://drabduh.blogspot.com/2007/11/dengarkanlah.html

Anonymous said...

kata tak mnolak kmgkinan kalau "perigi mncari timba" kan?jadi?rasanya dh byk perigi dtg kn?timba je tk bsdia kn?huhu.nk tggu hbis study,kerepotla

Anonymous said...

korang niyh..tak habis2..sian akhi kita diserang bertubi-tubi..dia dgn stand dia,biarlah..tak sabar nak tgk warisan akhi kita ke?ada la seru nnti2 tu..

dokturah said...

rumaisha' tu ummu sulaim kn?wah..sape yg nk kat akh abduh kne jd rumaisha' dlu.nk carik rumaisha' zmn skrg ni susah akh.

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

my topic was "hibernation"..not "wedding"..

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

ni penyerang-penyerang hendap yang sama ni..ana boleh baca siapa..hehe

adekk bongsu abduh~ said...

chayok2 my bro..isk3..my bro ni..walaupon xm kulihat blognye ttp terupdate..wakakakaka

xpe..org hebat cam abduh x pe..study sempoi pon xpe.

ape2 pon..semudah / sesusah mane pon xm tu...yg penting skalik..muge ilmu yg kite peljari tu dirahmati Allah..diredhaiNya..agar..ilmu itu mudah kite phm, igt, ajarkan pd yg lain dan amalkan nnt~..

yeah~..dah tgk ke Team medical dragon tu..lg best n complicated maa....wooo..tp dikah ttp going to be DENTIST..nape la xde crite dentist...

haha...jgn pakse abg ana kawen..nnt ana pon kene kawen skalik~..=p

dr.nik mohd abduh b. nik mhd nor said...

abduh tak tgk lagi TM.Drgon yg terbaru..tggu kawan2 habis d.load dlu..hehehe..tak suka tgk sekerat2..